OBS
Hvis du køber for over 1200,- kr....
så kan du få svar på et spørgsmål om dit dyr, indtast i "tilføj kommentarer til din ordre"  dyret navn og alder samt spørgsmål så jeg laver en kinesiologisk / clairvoyance med dit dyr

LifeWave - Smertelindring og stressreduktion

Har du behov for smertelindring/lider du af kroniske smerter, angst eller uro – er du stresset, eller har du søvnproblemer?

Så er behandling med disse unikke LiveWave plastre en naturlig måde at komme udfordringerne til livs. Hurtigt og effektivt. Plastrene giver dramatiske og ofte omgående resultater. De anvendes af sundhedspersonale, berømtheder, OL-deltagere, professionelle sportsfolk og mennesker fra alle samfundsgrupper i mere end 110 lande. Behandlingen opstod oprindeligt i USA.

Se alle vores LifeWave produkter her

FAKTA OM LIVEWAVE PLASTRE:

  • Sprudlende energi hele dagen uden stimulerende midler
  • Smertelindring på få minutter
  • Naturlig forbedring af søvnens kvalitet og længde
  • Afgiftning
  • Antiældning
  • Appetitkontrol
  • Reduktion af stress

Hvordan virker plastrene?

Når plastret sættes på kroppen, virker det med det samme, da kroppens infrarøde stråler aktiverer plastret og via kroppens meridianer underbygger og støtter kroppens egen produktion. Der kommer intet fysisk materiale i kroppen. Det enkelte plasters energifrekvens får kroppen til at gøre det som plasteret er “programmeret” til. Der er intet farligt i plastrets indhold. Inde i plastrets forsegling er aminosyre, ilt og vand. Hemmeligheden er måden, plastret er fremstillet på. Der er tale om nanoteknologi, hvor strukturen og indholdet i det enkelte plaster er afgørende for hvilken stimuli, vi opnår. Har du brug for LiveWave plastre koster de kr. 25,- pr. stk her i klinikken.

Se video om LifeWave her