OBS
Hvis du køber for over 1200,- kr....
så kan du få svar på et spørgsmål om dit dyr, indtast i "tilføj kommentarer til din ordre"  dyret navn og alder samt spørgsmål så jeg laver en kinesiologisk / clairvoyance med dit dyr

Om mig

Jeg hedder Lina Murel Jardorf og har igennem hele livet været dybt forankret i healing og det som ofte omtales - "der er mere imellem himmel og jord", det har været en dyb, smuk og til tider meget voldsom færd - men i kraft af min styrke og omfanget af mit andet virke som kunstner, som jeg har dyrket hele mit liv, har jeg nu udviklet en kraftfuld healing kombineret med kinesiologien som jeg bruger i et samspil, ofte med et par enkelte Lifewave plastre.

Jeg er intens trænet af naturvølven Kathe Rasmussen fra Fyn på 3. år, og hendes spændende måde og tilgang til Moder Jord, den træning har udviklet mine evner endnu mere.

Yderligere er jeg trænet hos Gertrud Berlon i clairvoyance i 1999, og af Anita Bakkegaard i kinesiologi i 1995, og 10 år af Liselotte Heliot, rejse til Indien for at være hos Kalki og Amma Bhagavan for yderligere træne mine evner, og finde mit dybere jeg samt i form af healingen kommer ud via især malerierne.

Desuden opstarter jeg uddannelse som Kyneo osteopat for hunde hos Rie og Kent Ravn til august.

Men tilbage til rejsen, fordi den er stadigvæk i udvikling og nu er jeg trådt ind i den mere healende rolle og kan afhjælpe både mennesker men især dyr med mange ubehageligheder, både i deres sind og kroppen.

Sidste år havde jeg 30 års jubilæum på mine oliemalerier og 16 år på de massive og til tider meget store bronze skulpturer, det er målt fra den dag jeg havde mit første salg, den kan du se mere af på www.LinaArt.dk eller kunstnerinde Lina Murel Jardorf på facebook.


Mit valg af produkter :

Danske Vetcurs produkter er et enkelt valg, fordi jeg kan se de virker, Lifewave taler for sig selv med over 90.000.000 stk. solgte plastre, danske Allergica fordi de er de mest virksomme homøopatiske præparater jeg har fundet og de har været på markedet i over 20 år og forsætter med at udvikle sig og deres produkter.
Desuden anbefaler jeg produkter fra Naturdroggeriets salvie, og Weledas lavendel og rosen olie samt Himalya salt til at bade i da det renser krop, sjæl og aura for negativ aktivitet, i form af enten afdøde, negative svingninger eller gespenster som desværre er i disse turbulente tider meget relevant.

Min dagligdag er på Æbleblomst Gård i Allerød med 150 æbletræer, mit store atelier og bronzestøberi på 6 tønder land, og her er jeg tæt omgivet af Moder Jord og hendes skønne natur og masser af dyr og insekter. men jeg har også mine egne dyr, jeg har 3 heste. Arancha, spansk Andalusier hoppe som er 26 år og vi har delt livet i 21 år, desuden er der Cassiopaia, Pinto hoppe på 9 år og Mr. Sky Unlimited, som er Portugiskisk Lucitano vallak på 11 år, jeg har også 2 hunde - Fifi som Yorkshire på 14 år og Miki som er Australsk Blue Silky Terrier på 13 år.

Det giver mig så megen glæde og livskvalitet.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig, og omsorgsklinikken er også på Facebook


spørgsmål så ring gerne på 23991899 tak... og husk der er ingen dumme spørgsmål kun dumme uovervejet svar

  • Hesten Aslan og Tabita Svane

Der er sket noget forunderligt...

I efteråret 2019 begyndte Lina at heale min hest Aslan. Egentlig var fordi han har en hudlidelse, men det er der er sket med ham mentalt er ret fantastisk. Aslan er en sensitiv 17 årig vallak. Jeg har haft ham i 12 år. Han stresser let, og det har gjort at han blandt andet har fået mavesår. Han er aldrig helt i ro når han er væk fra flokken, og står helst ikke længe på staldgangen før han skal videre. Aslan har aldrig rigtig kunne gabe, det har set ud som om han har vredet kæberne lidt rundt, men aldrig åbnet dem.

Efter Linas healing har Aslan ændret sig mentalt. Han blev mere groundet. Han kunne gabe! ..... læs mere under sektionen testimonials